BRYLLUPSFOTOGRAF LUCAS ALEXANDER PHOTOGRAPHY

Vi foreviger de smukke, enestående øjeblikke.

Pakker & Priser

Jeg har samlet nogle pakker og priser, så i kan få et overblik over hvad det koster at hyre mig som bryllupsfotograf til jeres bryllup. Alle bryllupper er dog forskellige, så hvad der præcist passer til jeres behov, matcher måske ikke lige en af pakkerne. Skriv derfor til mig, og fortæl mig om netop jeres bryllup – så finder vi noget der passer perfekt til jer.

KOBBER PAKKEN

Fra 2.250,-

TIL DET LILLE BRYLLUP

SØLV PAKKEN

Fra 5.000,-

TIL DET ALMENE BRYLLUP

GULD PAKKEN

Fra 9.500,-

TIL DEN STORE DAG

PLATIN PAKKEN

Fra 16.500,-

TIL DET MAGISKE EVENT

Christian & Simone Bryllup (56 of 117)
M+L Bryllup (201 of 228)
Mark & Liv Bryllup (31 of 74)
bryllupsfotograf hareskoven nørreport københavn nordsjælland bryllup brud

Minder som er værd at vise frem.

Mange bryllupsfotografer vælger at levere samtlige lykkedes og mislykkedes billeder. Der er dog ikke meget ved 600+ billeder, hvor kun halvdelen er værd at se på. Derfor udvælger, redigerer og leverer jeg kun de bedste billeder – ligesom kokken skræller kartoflerne, før de koges og serveres. Tilbage er kun det bedste jeg som bryllupsfotograf kan tilbyde; smukke minder, fra en fantastisk dag.

bryllupsfotograf
K+M Bryllup (21 of 163)
Christian & Simone Bryllup (59 of 117)
Christian & Simone Bryllup (57 of 117)
bryllupsfotograf bryllup foto rødovre københavn

Når kun det bedste er godt nok.

Jeg har kun ét mål som bryllupsfotograf og det er at skabe de smukkeste, mest ægte og værdifulde minder fra mine brudepars store dag. Det er en opgave som jeg sætter en enorm ære og disciplin i at få lov at udføre, og jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten af mit arbejde.

Mette & Casper Bryllup bryllupsbilleder bryllupsfotograf
Mark & Liv Bryllup (67 of 74)
Christian & Simone Bryllup (15 of 117)
K+M Bryllup (95 of 163)
bryllupsfotograf bryllup rødovre københavn damhus sø eng
bryllupsfotograf bryllup skov bryllupsbilleder

En investering i tryghed.

Sikkerheden er i højsædet når minderne fra jeres store dag skal fanges på film. I kan sove trygt, velvidende at der er styr på alt lige fra reserveudstyr, til back-ups der er krypteret og fordelt på hele 3 kontinenter. Der er altså taget enhver foranstalning en bryllupsfotograf kan tage, når det kommer til at sikre jer de perfekte billeder fra jeres store dag.

Mette & Casper Bryllup bryllupsbilleder bryllupsfotograf
Christian & Simone Bryllup (72 of 117)
Christian & Simone Bryllup (58 of 117)

Dyk dybere.

Se endnu flere billeder fra de seneste bryllupper på bloggen. I indlæggene kan du se de bedste bryllupsbilleder fra den store dag for de heldige par.

Mark & Liv // Bryllup // Hillerød

5. august 2016

Kasper & Maja // Bryllup // Rødovre

16. juli 2016

Mustafa & Louise // Bryllup // København

16. juni 2016

Casper & Mette Bryllup // Næstved

26. maj 2015

Ris & Roser

KUNDERNES ÆRLIGE ORD.

“Efter vores bryllup ventede vi spændt på at se resultatet af Lucas’ (og vores) anstrengelser – og HVILKET resultat. Vi er super glade og meget taknemmelige for de øjeblikke Lucas har fanget på kameraet. Vi kigger tit på billederne og tænker tilbage på en fantastisk dag som Lucas på yderst professionel måde har sørget for at forevige til os. Vi kan varmt anbefale ham til andre der ønsker at få foreviget specielle begivenheder i deres liv.”

Casper & Mette

5

“Tusind tak for de mega fine billeder – der skal helt sikkert knaldes nogle af dem op på væggen i stort format.. Ligeså snart snart vi har kunnet vælge.”

Dennis & Linda

5

“Wow de er gode. Vi er vilde med dem. Tusind tak for de meget smukke billeder. Vi er meget tilfredse! Det har du bare gjort godt.”

Casper & Maja

5
stag

De Store Beslutninger

ET PAR ORD, OM DET AT VÆLGE FOTOGRAF.

Hvad end i søger en bryllupsfotograf til at forevige jeres store dag, en fotograf som kan skabe de smukkeste billeder af jer som par, eller noget helt tredje, er det absolut vigtigste at holde sig for øje, om fotografens visuelle udtryk matcher jeres ønsker. Mange par shopper fejlagtigt efter priser, når bryllupsfotografen skal vælges – men er det vigtigste ikke at få foreviget sit bryllup på en smuk og mindeværdig måde? Selv om alle fotografer kan tage billeder af det samme, vil resultatet altid variere alt efter den indiviudelle fotografs vision.

Derfor handler det for jer om at finde en fotograf, hvis billeder i ville ønske var af jer, og ikke dem i ser på billederne. Forhåbentlig har i det sådan med mine billeder, og hvis i har, skal i ikke tøve et sekund med at kontakte mig. Det er selvfølgelig nemt at sige at det ikke skal komme an på prisen, men det behøver det heller ikke. Hvis mine priser ikke helt passer ind i jeres budget, så skriv til mig alligevel, og så finder vi nok ud af noget der passer i jeres budget. I sidste ende er det nemlig bedre at ende op med få billeder, man virkelig elsker, end mange billeder, som er “lige ved og næsten”.

Fortæl mig om jeres bryllup.

Jeg vil super gerne høre om jeres planer og ønsker. Jeg er sikker på at vi sammen kan finde en løsning der passer perfekt til netop jeres bryllup. Skriv til mig via kontaktformularen nedenfor, så vender jeg tilbage snarest. Vi skrives ved!

© 2014-2019 LUCAS ALEXANDER PHOTOGRAPHY
ALL RIGHTS RESERVED